У вівторок, 17 листопада, в селищі Холмогорівка Калінінградської області на слуханнях автомобіль врізався в натовп. Про це повідомили очевидці події, передають росЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

У селищі Холмогорівка проходили слухання з питання прокладки по землі селища вантажної залізничної колії. Дорога за планом повинна пройти через зону індивідуальної забудови, де живуть люди, розташований дитячий садок.

У розпал слухань 79-річний водій автомобіля "Кіа" при початку руху з місця переплутав педалі та допустив наїзд на пішоходів. Відомо, що сам винуватець ДТП був учасником заходу.

аварія в Холмогорівці, скріншот з відео
аварія в Холмогорівці, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Ненароком... Я не знаю, чого машина пішла так", - розповів він журналістам.

На місці працюють співробітники поліції. Встановлюються всі обставини, проводиться перевірка.

За даними обласного МОЗ, в даний час медична допомога надається трьом постраждалим – у двох переломи ніг, третій знаходиться в шоковому стані. Також у ЗМІ з'явилася інформація, що кількість потерпілих вже зросла до восьми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Львовом вантажівка переїхала комунальника, який прибирав у парку.

Як повідомляв портал Знай.uа, молода сім'я розбилася в масштабній аварії: 6-річна Настуня залишилася сиротою.

Також портал Знай.uа писав, що 19-річна українська біатлоністка Аліна Мірошниченко нещодавно потрапила в ДТП. У спортсменки діагностовано перелом хребта.