Вперше в Україні відчули, що таке карантин вихідного дня на минулих вихідних. Підприємці вийшли під Раду на акцію протесту із закликом скасувати постанову. Бізнес українців під загрозою.
Читайте Знай в Google News!
Для більшості ресторанів, кафе і кінотеатрів карантин вихідного дня - сумнівний. Так, захворюваність в Україні росте дикими темпами і якісь заходи треба приймати. Про це йдеться у розслідуванні BIHUS info. Всі заклади розділились на ті, які закрили і підраховують збитки і ті, які працювали. На других одразу налетіли контролюючі органи.
Всі ресторани рівні, але якісь - улюблені для поліцейського завгоспу. І деякі ресторани просто брали штурмом.
Пам'ятаєте пана завгоспа Наумова із тещею на Мазераті і крутим комплексом NAVY під Києвом? Ну того, яким нібито керує син копа. В ці вихідні ми перевірили, а що там з карантином в NAVY. І чи відрізняються закони для малого бізнесу і поліцейського.
Виявляється, поки одні кав’ярні та ресторани - рахували збитки від карантину вихідного дня, клуб, яким керує син поліцейського завгоспу - працював.
Поки в одні ресторани залітали маски-шоу і силою зачиняли заклад - в заклад, пов'язаний з Наумовим, не пустили копів... а вони собі і поїхали.
Цікаво, що "охоронці" NAVY погрожували закрити журналістку BIHUS info Анастасію Усенко на території закладу, після того, як вона викликала поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Слуга" просто в Раді видалив брифінг МОЗ заради фільму для дорослих.

Як повідомляв портал Знай.ua, карантин вихідного дня: Рада прийняла остаточне рішення.

Також Знай.ua писав, Верховна Рада запропонувала нові карантинні обмеження – що увійде до списку "дозволеного".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще