В Україні готуються до впровадження цифрових рішень для боротьби з коронавірусом. Так, Шмигаль під час виступу у Верховній Раді розповів про 5 основних рішень.

Читайте Знай в Google News!

Кабмін планує ввести QR-коди для відвідування громадських місць. Вони будуть генеруватися централізовано, при цьому розміщувати їх будуть самі заклади.

"Подібна система діє у Великобританії. Ми будемо рухатися і станемо другою країною в світі, яка введе подібні заходи", – говорить Шмигаль.

Денис Шмигаль, фото: Unian
Денис Шмигаль, фото: Unian

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Також Кабмін планує введення електронного рецепту на ліки і розширити програму "Доступні ліки" на антибіотики, необхідні для боротьби з COVID-19.

Шмигаль розповів про те, що в планах уряд хоче вдосконалювати мобільний додаток "Дій Вдома". У тому числі впровадять автоматичні штрафи за порушення режиму самоізоляції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Степанов показав, на що перетвориться Україна після різкого скасування карантину.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль розповів, коли і на скільки можуть ввести локдаун в Україні.

Також Знай. ua писав, що Кличко попросив у Шмигаля грошей для бізнесу на карантині: "збідніли".