У світі кількість вегетаріанців і веганів постійно збільшується. Однак і любителів м'яса - більше з кожним новим днем. М'ясоїди купують реберця, вирізку, лопаткову частину, щоб готувати неймовірні страви, пригощати когось і насолоджуватися самому.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки розповідям дієтологів, які підозріло ставляться до м'ясних продуктів.

Але не завжди в торгових точках попадається продукт високої якості. Недостатньо лише свіжості. Сьогодні, купуючи м'ясо, ви також отримуєте незвичайний і не бажаний бонус: новоутворення сумнівного походження. Одні кажуть, що це жировик, інші — що пухлина. Кому вірити і як бути?

М'ясо, скріншот: YouTube
М'ясо, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ракові пухлини або жировики

Деякі м'ясники зізнаються, що вирізають з м'яса цілі ракові пухлини. На прилавках ми бачимо красиве м'ясо, яке так і хочеться купити, не знаючи, що буквально вчора гострий ніж відсік сірі утворення. Розпізнати пухлину в м'яких тканинах легко: незалежно від розміру вона сірого кольору, який місцями переходить в чорний. Якщо ви не помітили цього на ринку і, все ж, купили продукт, не здумайте його готувати або віддавати домашнім тваринам.

Але є й інші утворення - доброякісні. Це жировики, тобто сполучнотканинні утворення. Вони з'являються в підшкірній пухкій тканини. Іноді жировики проникають вглиб і розвиваються між судинними пучками або ж між м'язами.

Що ж робити, щоб захистити здоров'я? Дієтологи радять відмовитися від м'яса цілком і повністю навіть після такої інформації зможе не кожен.

М'ясо, скріншот: YouTube
М'ясо, скріншот: YouTube

Але якщо тепер ваша мета - знизити ризик, пропонуємо вам слідувати декільком важливим правилам:

- купуйте м'ясо тварин, вирощених на трав'яному кормі.

- щоб отримати м'ясо єдиного виду, шукайте продукцію з позначкою "100%".

- віддавайте перевагу м'ясу без консервантів і барвників.

- жодних покупних маринадів.

- вибирайте продукт без нітратів, тобто необроблений.

- купуйте у людей, яким можете довіряти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вчені розкрили шкоду вживання курячих яєць в їжу.

Як повідомляв Знай.uа, вівсянка, сер: що трапиться з організмом, якщо їсти її щодня.

Знай.uа писав, ви все життя мили голову неправильно: як уникнути проблем з волоссям.