Приватний поштовий оператор, компанія "Нова пошта" вже дивувала українець примх "2020". Ми ще в жовтні бачили, як посилки доставлялися за допомогою гужового транспорту, і це при тому, що компанія може надати клієнту точне місцезнаходження посилок за допомогою GPS-трекінгу.

Читайте Знай в Google News!

Далі більше - в мережі з'явилося незвичайне відео з Одеси, де працівники "Нової Пошти" дивно обходяться з посилками. Про це стало відомо завдяки повідомленню "Одеса info".

"Як привозять нові посилки на Нову Пошту №19 радісна/Генерала Петрова", - пишуть очевидці події в Telegram.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На відео видно, що працівники скинули всі посилки в одну купу і їх це зовсім не бентежить, вони спокійно стоять поруч. Невідомо, що знаходиться в посилках і чи не пошкодилися які-небудь речі. Все це нагадує єгипетські піраміди, так само, як на балконах у ледачих громадян. Працівники ж компанії не раби, а українці не фараони.

Варто також нагадати нашим читачам, що в місті Дубно, Рівненської області, через перекриття мосту співробітникам "Нової Пошти" довелося пересісти на віз з кіньми для доставки посилок. У мережі опублікували фотографію, на якій можна побачити візок зі старого причепа, який до верху заповнено посилками компанії "Нова пошта". При цьому "двигуном" возу виступили два коні бурого кольору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, співробітників "Нової Пошти" пересадили на коней і підірвали мережу: "Швидко і надійно".

Як повідомляв Знай.uа, у Чернівцях пенсіонерка віддала 16 тисяч за "порятунок" сина - "Матінка Матрона допоможе!".

Знай.uа писав, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.