Київський клуб відпочинку сина начальника Департаменту управління майном Нацполіції Івана Наумова працював під час дії "карантину вихідного дня".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно українці познайомились з новим терміном — карантин вихідного дня. Кабмін заборонив працювати магазинам, ресторанам, розважальним комплексам у суботу та неділю. Дозволено лише доставку та самовивіз.

Наразі ніхто не прораховував результат такого обмеження. Але це дуже сильний удар по бізнесу, який влада не збирається підтримувати, а лише ставить перед фактом.

14-15 листопада були першими вихідними, коли діяли нові обмеження. Заклади, які під них підпадають, розділилися на тих, які закрились, підраховуючи збитки, і тих, хто працював. На останніх одразу налетіли контролюючі органи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак, були ще треті — ті, якими ″рулять″ можновладці. Про один із таких закладів розповіли журналісти Bihus.info.

Так, увечері суботи, 14 листопада, стоянка перед київським ресторанним комплексом NAVY була заповненою, та працював охоронець.

Варто нагадати, що цей клуб належить сину Івана Наумова - начальника Департаменту управління майном Нацполіції. Серед припаркованих машин журналісти впізнали знайомий білий "Крайслер" - авто самого Наумова.

За годину журналісти нарахували 20 відвідувачів, які заходили компаніями у заклад. Репортери зателефонували на "102" і викликали поліцію, яка справно прибула через 15 хв.

Після того, як поліцейські зайшли, на стоянці вимкнули світло. До авто журналістів підійшли молодики, які почали вимагати покинути заклад "за три хвилини", тому що "шлагбаум" закриється і вони не виїдуть.

Через деякий час правоохоронці вийшли із закладу. Вони розповіли журналістам, що їх на територію не пустили, а адміністрація запевнила, що заклад працює на виніс. Журналісти все ж попросили правоохоронців взяти відзняті відеоматеріали, на яких зафіксований факт порушення.

Після цього патрульні просто поїхали.

Як стало відомо у середу, 18 листопада, після скандалу з порушенням карантину МВС звільнило з посади начальника Департаменту управління майном НПУ Івана Наумова. Про це повідомили в Bihus.info.

Згідно з інформацією журналістів, Національна поліція також проводить службову перевірку за фактами, оприлюдненими щодо посадовця у ЗМІ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під "карантинну облаву" поліції потрапили навіть коти

Як повідомляв портал Знай.ua, ресторатор звернулася до Зеленського через карантин вихідного дня: "Смертельний квест"

Також Знай.ua писав, Кабмін ввів штрафи для українців, які не носять маски