Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко назвав ціну вакцини проти коронавірусної хвороби Covid-19 для України.

Читайте Знай в Google News!

За словами Віктора Ляшка, одна доза вакцини від коронавірусу для українців коштуватиме сім доларів США. Однак для повноцінного лікування потрібно зробити два щеплення. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Віктор Ляшко, фото з вільних джерел
Віктор Ляшко, фото з вільних джерел

"Сьогодні на засіданні озвучили, що одна доза вакцини через систему COVAX може коштувати для України сім доларів. Повноцінне щеплення, дві дози - 14 доларів", - сказав він. Віктор Ляшко

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як зазначив головний санітарний лікар України, для повної безпеки від захворювання необхідно буде пройти курс з двох доз, тобто, в цілому щеплення обійдеться в 14 доларів.

Віктор Ляшко також зазначив, що Covax виділить Україні приблизно 8 мільйонів доз вакцини. Додатково ще невизначену кількість Міністерство охорони здоров'я зможе купити за спеціальною ціною.

Вакцинація, фото Pxhere
Вакцинація, фото Pxhere

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", які маски найкраще захищають від Covid-19: бавовняна, одноразова чи саморобна

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям