Український підприємець, відеоблогер, а також політичний аналітик Сергій Корнак заявив, що громадянам потрібно готуватися до повного локдауну у зв'язку зі стрімким розвитком ситуації з пандемією.

За його словами, зупинити збільшення кількості заражених можна тільки шляхом ізолювання всіх громадян.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Людям треба готуватися до повного локдауну. Карантин вихідного дня не скасували, це ні до чого не призведе. Тому наростати хвороба буде все одно, тому що люди ходять, заражаються, це нормальне явище. Коли пандемія, зупинити її можна тільки одним способом – ізолювати людей по домівках", - пояснив відеоблогер.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За його словами, захисні маски, які вимагають носити в МОЗ, - це психологічне, "шматок ганчірки на обличчі". Він підкреслив, що маски не захищають, вони просто зупиняють потрапляння пилу на обличчя і більше нічого.

Читайте Знай в Google News!

"Якщо уряд введе жорсткий локдаун - це буде смерті подібно, тому що і так трясе середній і дрібний бізнес. Коли повний локдаун - це скоротиться споживання, коли скорочується споживання, то ти не можеш платити за своїми рахунками", - зазначив підприємець.

Сергій Корнак розповів, що лікарні вже повні, а якщо буде збільшуватися кількість хворих людей, то лікарні будуть повністю переповнені.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

"Повний локдаун - це буде постріл в голову підприємцям і після цього мало хто знову відкриється", - підкреслив відеоблогер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

За словами підприємця, мільйон представників бізнесу зараз трясе і є велика проблема. Уряд, у свою чергу, не говорить ніяких конкретних дій і способів допомоги.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів, чи пустять українські олігархи Михайла Саакашвілі в політику.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак розкритикував рішення Дениса Шмигаля про введення карантину вихідного дня.

Також "Знай.ua" писав, що Денис Шмигаль розповів, коли в Україні введуть локдаун і скільки він може тривати.