Відомий лікар звернувся з закликом до людей, які відмовляються "вірити" в існування коронавірусної хвороби COVID-19 та її збудника: або спробуйте попрацювати в лікарні, або не звертайтеся за допомогою, коли вас скосить хвороба.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відеозвернення розповсюдив телеграм-канал "Коронавірус інфо", пізніше запис з'явився і на сервісі "Ютуб".

З заявою виступив лікар-анестезіолог, президент Асоціації анестезіологів України, професор Сергій Дубров

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Для атеїстів ковіду запрошую волонтерами стірати білизну, мити підлогу або перестилати пацієнтів в будь-яке відділення інтенсивної терапії ковідне. Рук не вистачає, особливо молодшого медичного персоналу. Я думаю що одна доба або навіть кілька годин роботи в реанімації з COVID-19, в переповнених відділеннях, які були розраховані на 6 ліжок, як мінімум мають 9-12 пацієнтів, — я думаю "атеїзм ковідний" абсолютно швидко пройде", — емоційно підкреслив медичний фахівець.

Також лікар підкреслив, що ковід-атеїсти діють безвідповідально, і тому це несправедливо, що попри свою безрозсудну поведінку, вони все одно претендуватимуть на медичну допомогу у випадку захврювання.

"Ну і велике прохання, мабуть, не звертатися за допомогою до медичного персоналу, а просто вмирати вдома, синіючи. Якщо ви не вірите в ковід, то, будь ласка, не звертайтеся до лікарів", — сказав медик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому всупереч карантину вихідного дня продовжили працювати ринки.

Як повідомляв портал Знай.иа, "Епіцентр" продовжує свою " гру " проти постанови Кабміну.

Також Знай.иа писав, що українці змусили президента відреагувати на петицію проти карантину вихідного дня.