Український підприємець і відеоблогер Сергій Корнак згадав Володимира Зеленського, який хворий на легку форму коронавірусу, перебуваючи при цьому в лікарні, а не вдома.

Також він розповів про те, що зараз відбувається з державним бюджетом при пандемії і як з цим справляється український президент.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"У реанімації не лежить, апарат не підключений. Ну і сидів би вдома, у нього не просто приватна квартира, будинок, це держдача, тобто, це житлове державне приміщення, розраховане на президентів. Є зв'язки, умови", - уточнив Сергій Корнак.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Крім того, він пояснив, що означає 1,5 місяці, які залишилися до кінця цього року. За його словами, це означає розрахунок з усіма справами, тобто, будівництво доріг, погашення тендерів, МОЗ, погашення боргів по зарплатах, Міноборони, МВС і так далі.

Читайте Знай в Google News!

"Всі платежі йдуть на кінець місяця, щоб закрити ті послуги, які держава набирала від населення, від зарплати і так далі. Діра в бюджеті у нас - 216 мільярдів гривень. Шляхом взяття боргів погасили 90 мільярдів", - пояснив відеоблогер.

За його словами, вся відповідальність лягла на плечі Володимира Зеленського, а новий міністр фінансів Кирило Шевченко їздив до Америки, щоб вирішити питання з МВФ. Корнак заявив, що "там несподівано послали нафіг".

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

"У Зеленського нервовий зрив, тому що він не знає, що робити. Це людина, якій обіцяли:"Ти йди в президенти, ми всі знаємо, все вирішуємо, все буде платитися". Але після візиту Шевченка до Америки, Америка дала зрозуміти, що вони не хочуть навіть чути про Зеленського", - підкреслив Сергій Корнак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Він пояснив, що всі розуміють, що це "провальна фігура, він не в змозі керувати країною". Саме тому, каже Корнак, його і відправили на лікування до Феофанії разом з Андрієм Єрмаком.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів про наслідки введення повного локдауну в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у ЗМІ думають, що може означати ізоляція Володимира Зеленського з його помічником Андрієм Єрмаком.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі розповіли, що український президент Володимир Зеленський отримав позитивний тест на коронавірус.