Багато хто помітив, що в деяких регіонах країни вже встиг випасти сніг. Так, на північному сході України намело до 8 сантиметрів. Загалом сніговий покрив утворився вже в 9 областях.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню синоптиків Укргідрометцентру.

Сніг у Харкові, фото: t.me/kharkiv_1654/10305
Сніг у Харкові, фото: t.me/kharkiv_1654/10305

За інформацією синоптиків, у Луганській області висота снігового покриву сягає 7-8 сантиметрів на ранок 19 листопада. У Харківській області - дещо менше - до 3 см. на півночі - в Чернігівській області - до 0,5 см. у Київській області місцями намело до 5 сантиметрів снігу. У Черкаській області - до 3 см.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сніг в горах, фото Чорногірський пошуково-рятувальний пост
Сніг в горах, фото Чорногірський пошуково-рятувальний пост

Також невеликий сніговий покрив утворився, за даними Гідрометцентру, в Кіровоградській, Донецькій і Миколаївській областях, і в Карпатах в межах Івано-Франківської області.

За даними чорногорського гірського пошуково-рятувального поста, станом на ранок 19 листопада на горі Піп Іван Чорногірський лежить сніг, було ясно, спостерігалася невелика хмарність. Температура повітря -3°С.

Варто також додати, що в Україні 19 листопада очікується погода без опадів, в суботу, 21 листопада - крім заходу і півночі, - невеликий дощ і мокрий сніг. Вдарять морози - в Луганській області до 16 градусів нижче нуля вночі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Карпати захопила зима - сніг і -13, українці тремтять серед гір.

Як повідомляв Знай.uа, шалена стихія заморозить українців, Закарпаттю - приготуватися: "Туман і вітер".

Знай.uа писав, погода на Новий Рік - стихія готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.