Водій швидкої примудрився в'їхати в екскаватор, що стояв на шосе.

Читайте Знай в Google News!

Аварія, яка важко піддається осмисленню, сталась 18 листопада в російській столиці. У Москві на шосе Ентузіастів водій швидкої допомоги з незрозумілих причин в'їхав у міні екскаватор, який стояв на дорозі.

Про ДТП повідомив Telegram-канал Baza, який оприлюднив відео, взяте з реєстратора.

Як зазначили в мережі, за великим щастям, обійшлося без жертв. Водій і медик відбулися легким переляком і дрібними травмами. Ківш екскаватора також залишився цілий.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, моторошна ДТП на Закарпатті забрала життя юного байкера

22-річний хлопець на мотоциклі Spark злетів з дороги у бетонну канаву, не впоравшись з керуванням.
Удар був такої сили, що мотоцикліст помер миттєво, отримавши несумісні із життям травми. Поліція порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки на дорозі".

Як повідомляв портал Знай.ua, під Львовом двоє водіїв загинули у страшній ДТП. Причина вражає: "Серце відмовило"

Також Знай.ua писав, у Києві на Окружній дорозі сталася смертельна ДТП за участю автомобіля служби таксі і звичайних пішоходів.