У Польщі, в одному з населених пунктів Бжезинського повіту Лодзинського воєводства, після затримання помер 44-річний українець.

Розтин покаже, що саме призвело до його смерті, а також чи могла вона наступити після застосування поліцейським електрошокера. Про це повідомив представник Окружної прокуратури в Лодзі, прокурор Кшиштоф Копаня.

Читайте Знай в Google News!

"Ми чекаємо результатів розтину, одночасно хочемо проаналізувати запис відеореєстратора, вбудованого в паралізатор", - зазначив прокурор. Він також додав, що українець прибув до Польщі 10 листопада для роботи на будівництві. А на момент трагедії перебував на обов'язковому карантині, проте не дотримувався його.

Тому, 15 листопада, пізно ввечері місцева поліція отримала повідомлення про агресивно налаштованого чоловіка, який перебував у піднесеному емоційному стані і намагався потрапити у двір і в будинок місцевих жителів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

Польська поліція, скріншот: Youtube
Польська поліція, скріншот: Youtube

"Українець поводився агресивно і щодо правоохоронців: кидав у них різними предметами і нібито витягнув ніж", — наголошується в повідомленні. Також додали, що правоохоронці викликали підмогу і застосували спочатку сльозогінний газ і паралізатор, що дозволило одягнути на нього наручники, після невдалих словестних зауважень і спроб його заспокоїти.

Йому відразу стало погано, а рятувальники, які прибули на місце події, констатували смерть українця. Дмитро Горбань-консул Консульного відділу Посольства України в Польщі. Він повідомив, що консули знаходяться в контакті з місцевою прокуратурою. Вони будуть проінформовані про хід справи та результати проведених експертиз.

44-річний чоловік, за словами Дмитра Горбаня, приїхав з Тернопільської області на роботу до Польщі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українка три роки тримала чоловіка в сараї і годувала помиями: "Конотопська відьма"

Як повідомляв "Знай.ua", українець покалічився в Польщі і вийшов з коми: сестра благає про допомогу кожного

Знай.ua писав, поїхала на заробітки і пропала - в Італії зникла молода Українка.