У Новосибірську вихователька дитячого центру гасила списки об руку п'ятирічного малюка. Про це розповів Степан своїй мамі.

Жінка поцікавилася у дитини, звідки у нього на правій руці рана. Вихователька, за словами Степана, "посадила на нього вогонь" з тієї причини, що він себе погано вів.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, Надія Михайлівна била його по голові. І цю інформацію підтвердив брат-двійнята хлопчика, якому теж нібито "прилітало" кулаком по спині. Степан після почутого був відвезений в травмпункт, де у нього був діагностований опік другого ступеня.

"Я хотів просто її захистити і вдарити кулаками Надію Михайлівну", — розповів хлопчик. А на питання про те, чим вона зробила опік, він відповів - сірником на вулиці.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Згодом мама написала заяву в поліцію. Слідчий комітет порушив кримінальну справу про застосування недозволених методів виховання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в українському садочку розгорівся скажений скандал, мережа не стримує люті: "Вдарили дитину і накинулися на матір". В кінці листування в групі дитсадка в Viber "вишенькою на торті" стало повідомлення від виховательки групи.

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом син жорстоко розправився з матір'ю - "Розірвало внутрішні органи". За словами місцевих жителів, чоловік знущався над матір'ю багато років, поки не звів у могилу.

Знай.ua писав, в Мінську молодий учасник протестів Роман Бондаренко помер від травм, несумісних з життям.