В Україні набули чинності зміни, внесені до постанови Кабінету міністрів, які вводять "пріоритетні години" для людей похилого віку.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив глава Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі телеканалу "Україна 24". Також заяву міністра опубліковано прес-службою МОЗ на сторінці відомства в соцмережі Facebook.

"Важливо, щоб вони (літні люди, - ред.) якомога менше контактували з оточуючими, адже відсоток летальних випадків (від covid-19) найбільший саме серед людей, старших 65 років", - зазначив Степанов.

Також глава МОЗ уточнив, "пріоритетні години" для пенсіонерів будуть діяти з 10.00 до 12.00.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ініціатива триватиме на період карантину. Сподіваюся, що всі заклади торгівлі та послуг слідуватимуть цьому", - повідомив міністр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікарі Військово-медичної академії шляхом практичних досліджень визначили, що лікування пацієнта з covid-19 слід супроводжувати дієтою, як при гастриті.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні до травня 2021 року коронавірусною інфекцією перехворіє близько 40% населення країни. Імунолог вважає, що в блокуванні епідемічного процесу сенсу немає.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні готуються до впровадження цифрових рішень для боротьби з коронавірусом. Так, прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час виступу у Верховній Раді розповів про 5 основних рішень.