"Укрпошта" вирішила також долучитися до ажіотажу, спричиненого визначенням ескіза-переможця на конкурс Великого державного Герба України. Підприємство показало свою версію "великого" логотипу пошти, у якому спробували творчо обіграти актуальну суспільну тему.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена у соціальних мережах "Укрпошти", а на сторінці у фейсбуці це зображення було навіть на декілька годин встановлене як зображення профілю.

Зображення Укрпошта
Зображення Укрпошта

На логотипі можна побачити таку саме "структуру" герба, однак усі ключові деталі було змінено. Замість архангела Михаїла стоїть поштар з брендованою сумкою поштаря, замість лева — поштовий голуб, на стязі над щитом майоріє стяг з поштовою скринькою, а на місці Малого Герба (тризуба) розміщене лого "Укрпошти" — традиційний для таких установ поштовий ріжок, вірніше його графічно спрощене зображення, яке трансформоване у значок місцезнаходження.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Користувачі фейсбуку з гумором сприйняли жарт "Укрпошти", називаючи підприємство знатними тролями. Однак українці не забули й нагадати про незадоволення якістю послуг, а тому й скептично поставилися до спроби поіронізувати — немов кажучи, що "Укрпошті" має бути не до жартів.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що “Укрпошта” може стати банком.

Також, "Знай.uа" писав, що українці показали інноваційний спосіб завантаження ваших дорогоцінних відправлень "Укрпоштою".