На сторінці операції Об'єднаних Сил у Facebook опублікували дивовижну історію воїна, яка довела українців до сліз. Український захисник, на ім'я Василь, родом з Черкащини, на війні він отримав позивний "Зампотех" за своє бажання тримати всю техніку в повному порядку. Чоловік пішов на війну слідом за сином, який на фронті захищає Україну.

Читайте Знай в Google News!

"Для мене прикладом справжнього воїна є син Петро! Тому я пішов служити - щоб він мене поважав, щоб не соромно було батькові руку потиснути", - розповідає Василь. Перша ротація Василя на фронт була в Піски. І стояв батько саме там, де чотири роки тому воював його син.

"Він пішов по мобілізації в окрему механізовану бригаду. Та так і залишився в армії. Зараз продовжує служити, за його плечима - вже не одна ротація. Я слухав розмови сина Про Збройні Сили, був гордий за нього, а потім подумав: "Чому я сиджу вдома? Я ж теж можу бути корисним армії". До того ж є якийсь досвід, адже три роки прослужив на флоті", - зізнався "Зампотех".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зараз друга тривала ротація Василя. Чоловік зізнався, що в порівнянні з попередньою ротацією, ця більш спокійна. І все ж ворожі провокації хоч зрідка, і трапляються. "Перемир'я перемир'ям, але міна несподівано прилетіти може, тому пильність втрачати не потрібно", - каже військовослужбовець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, у штабі ООС розповіли про чергове порушення тиші путінськими найманцями.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Донбас став Бермудським трикутником для українських воїнів - 69 зниклих безвісти.

Також портал "Знай.ua" писав, що путінські найманці на Донбасі наплювали на перемир'я і провокують українських захисників.