Політичний аналітик, а також підприємець і відеоблогер Сергій Корнак вирішив розібрати ситуацію, яка зараз відбувається в Грузії. За його словами, вибори Грузії визнали нелегітимними, вони нібито відбулися з низкою порушень.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Рейтингові агентства Європи визнали грузинські вибори нелегітимними, які відбулися з порушеннями. Опозиція, яка набрала половину парламенту, жорстко заявила, що не входитиме до парламенту. У Грузії-конституційна криза однозначно", - заявив Сергій Корнак.

Він також розповів, яким чином в цій країні борються з коронавірусом і пандемією. За словами блогера, Грузія є маленькою країною, вона не багата, але там повністю страхова медицина і всі громадяни застраховані.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Я подзвонив, кажу:"Скільки коштують у вас тести на ковід?" Кажуть:"Безкоштовно, приїжджаєш у відділення лікарні, де у тебе поліс. На наступний день тобі подзвонили або надіслали смс". У Грузії виділили окремий госпіталь для ковідних хворих. Місць вистачає, проблем немає", - зазначив відеоблогер.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Також він підкреслив, що там лікування безкоштовне, окремі швидкі допомоги приїжджають і забирають хворих. Потім Сергій Корнак раптово висловився про Володимира Зеленського, заявивши, що він нібито ненавидить народ України, який за нього віддав свої голоси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Він раптом перефарбувався і став ненавидіти українців. За что? За те, то ми за нього проголосували? Всі за бабки, тести - 1600 гривень або 10 днів чекай, в лікарню лягти неможливо. С*ка, що це, фашисти, чи що? У мене таке відчуття, що нас з вами вирішили знищити", - гнівно і обурено висловився Сергій Корнак.

Нагадаємо, що підприємець Сергій Корнак висловив свою думку щодо того, чому Володимир Зеленський лікується не вдома, а в лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відеоблогер Сергій Корнак попередив українців і сказав, що потрібно готуватися до локдауну в країні.

Також "Знай.ua" писав, що політичний аналітик Сергій Корнак висловив свою думку про Михайла Саакашвілі.