Єпископ Російської православної церкви Патріарх Кирило завів особисту сторінку у соціальній мережі "Однокласники".

Читайте Знай в Google News!

Патріарх Московський, предстоятель Російської православної церкви Кирило, справжнє ім'я якого Володимир Михайлович Гундяєв вирішив, що недостатньо звертатися до своєї пастви лише у церкві і зареєструвався у соцмережі "Однокласники".

патріарх Кирило
патріарх Кирило

У 74-річного російського єпископа ще у 2012 році з'явилася сторінка в соцмережі "ВКонтакте". Тоді ж голова РПЦ завів аккаунт і у Facebook.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Патріарх Кирило є єпископом Російської православної церкви з 1 лютого 2009 року. Місценаглядачем патріаршого престолу він став після смерті патріарха Алексія II в грудні 2008 року.

Патріарх Кирило, скріншот з соцмережі
Патріарх Кирило, скріншот з соцмережі

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування у громадських закладах і транспорті без засобів захисту.

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям