Відеоблогер і підприємець, а також аналітик політики Сергій Корнак розповів про закон про реформу СБУ, який півроку тому подали до парламенту.

Блогер вважає, що реформування Служби безпеки України нібито не буде, оскільки закон писав депутат від "Слуги народу", який нічого про це не знає.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"У розвідці є 2 напрямки: КДБ і ЦРУ. Ми всі розуміємо ефективність західних розвідок. Так, вони влазять, скрізь пхають свій ніс і так далі... і я вам скажу, ефективно пхають. Англійська, американська, ізраїльська розвідки-одні з найсильніших у світі, добре ведуть свою діяльність", - пояснив Сергій Корнак.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Сергій розповів, чим займаються співробітники Служби Безпеки.

"Зовнішньою розвідкою, внутрішньою розводкою, антитерористичною діяльністю та економікою. Тобто, це люди, які доять бізнес. Ми всі розуміємо, що за всіма олігархами, зашкварами стоїть хвіст СБУ (КДБ). Нічого не змінилося, та ж система", - уточнив підприємець.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

За його словами, в Росії, Україні, Білорусі, Казахстані та Узбекистані КДБ "суне свою морду в економіку всередині країни". Також блогер згадав, як нинішній глава України Володимир Зеленський обіцяв минулого року реформувати СБУ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Скільки треба на написання Закону? 2-3 місяці. Скільки треба проголосувати в Раді? Ще місяць. Ні, це піариться, роздувається, размусоливается. Надії вже немає, Зеленський не одумається, він – не лідер, він – актор. Якщо не буде реформ МВС, СБУ, нічого у нас не буде", - зазначив відеоблогер і підприємець.

Нагадаємо, що відеоблогер Сергій Корнак розповів, що зараз відбувається в Грузії з пандемією коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підприємець Сергій Корнак розповів про те, якими будуть наслідки можливого локдауну в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Корнак розповів про те, як страждає малий і середній бізнес через карантин вихідного дня в Україні.