Практично в центрі цивілізованої старенької Європи заховали досить велику піраміду.

Читайте Знай в Google News!

Про існування древніх пірамід ми знаємо зі школи, відомо й те, що вони розташовані не лише в Єгипті. Найбільшою, хоча не найвищою, вважається піраміда Чолули вМексиці, найдавнішим — комплекс пірамід в Карале, що в Перу. Цим пірамідам за офіційними оцінками близько 3100 р. Відомі і піраміди Китаю.

Однак не всі знають, що піраміди ділять по часу на історичні і доісторичні. Так от доісторичні розташовуються на території сучасної Європи, а за своїми розмірами набагато перевершують піраміди в Єгипті.

І хоча інформація про вікові гіганти, що знаходяться посеред Європи, не афішується, допитливі вчені проводять незалежні дослідження. Вони приїжджають до цих споруд, щоб самостійно переконатися у віці даних пірамід. Завдяки цим дослідженням тепер в мережі з'являється все більше інформації про ″європейські″ піраміди.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однією з них є піраміда на перевалі Ле Пертус - Col du Perthus, вона знаходиться у Франції, в провінції Лангедок-Руссільон.

Цю стародавню піраміду можна побачити на будь-якій карті за координатами:42 ° 28’30.56 ″N 2 ° 51’38.78″ E. Розташована вона на з’єднанні двох французьких автомагістралей А9 і АР7. Висота піраміди — 80 метрів.

фото з Google Планета Земля
фото з Google Планета Земля

фото з Google Планета Земля
фото з Google Планета Земля

фото з Google Планета Земля
фото з Google Планета Земля

фото з Google Планета Земля
фото з Google Планета Земля

Згідно з офіційною версією, ця піраміда була побудована на стику автомагістралей в 1974-1976 роках і є роботою архітектора Рікардо Бофілла. Таким чином, для широкої громадськості піраміда представлена як насип сміття, який залишився після побудови дороги і був замаскований під таку споруду.

Однак очевидні факти при огляді піраміди свідчать про її давнину.

Погляньте уважно на фото:

В очі впадає 50 метровий шар кам'янистої породи, який покрив південно-східну сторону піраміди, тобто з боку моря. Важко повірити, що архітектор провів таку титанічну роботу і засипав весь південний схил піраміди. Ба, навіть засадив його дикорослими деревами.

Місцеві жителі стверджують, піраміда там була завжди, єдине що дійсно було побудовано в ті часи, так це цегляна конструкція на вершині і сходи які ведуть до неї.

Для чого ж стародавню споруду оголосили новобудовою? Річ у тому, що перевал Ле Петрус був оптимальним місцем для будівництва автомагістралі на кордоні Франції та Іспанії. Прокласти дорогу в іншому місці без прокладання спеціального підземного тунелю неможливо, а це дуже дорого.

Тому магістраль почали прокладати саме тут, а оскільки після відкриття дороги піраміда виявилася б у всіх на виду, її оголосили новобудовою і для більшої впевненості облагородити незначними змінами. Адже зробити з цієї піраміди сенсаційне археологічне відкриття означало б спростувати чинну офіційну версію історії.

Річ у тім, що піраміда на перевалі Ла Петрус - це свідок планетарних кліматичних змін. Пропонуємо вам звернути увагу на цю ілюстрацію:

На цьому малюнку видно, що дана піраміда орієнтована на так званий ″старий″ полюс Землі, який до планетарної катастрофи ймовірно перебував у сучасній Небрасці в США.

Цим можна пояснити й 50-метровий шар ґрунту з південно-східної сторони — його нанесла інерційна приливна хвиля під час зміни полюсів.

Беручи до уваги останні дані вчених та спостереженням за сучасними кліматичними змінами, що відбуваються по всій планеті, можна припустити, що наша цивілізація теж стане свідком глобальних змін у природі планетарного масштабу. А піраміда на перевалі Ле Пертус - мовчазне попередження для людства.