Екоактивіст Антон стає жертвою нападу неонацистами вже не вперше. Вчора ввечері, 19 листопада, вони побили його просто під будинком у Львові.

За його словами, біля будівлі його чекали близько 15 осіб, деякі з яких були озброєні битами. Згодом, після побиття, хлопець був госпіталізований.

Читайте Знай в Google News!

Влітку 2020 року подібне вже відбувалося після того, як Антон вирішив зробити зауваження молодим людям, які зігували і співали нацистський гімн. "З цими "друзями" я вже бачився на Марші жінок 8 березня. Вони тоді підходили до нашої групи і пропонували побитися, але ми тільки поштовхалися. Коли нас стало більше - на бійку вони не зважилися", - розповів він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після недовгої розмови про антифашизм йому запропонували сказати на відео про відсутність претензій і вибачитися. Однак Антон відмовився і одна людина вдарила його, а інший підбіг у момент, коли хлопець опинився на землі, і почав бити ногами по голові.

Згодом Антон піднявся, а його залили газом з перцевого балончика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українського заробітчанина побили до смерті співробітники аеропорту і видали за нещасний випадок. Він прибув до Лісабона рейсом зі Стамбула 10 березня, проте йому було відмовлено у в'їзді через відсутність трудової візи.

Як повідомляв "Знай.ua", на Тернопільщині банду студентів запроторили за ґрати-побили та перерізали горло.

Знай.ua писав, в Мінську молодий учасник протестів Роман Бондаренко помер від травм, несумісних з життям.