В Іркутську сталося страшне своєю жорстокістю вбивство. Невідомі спалили 63-річного бездомного в під'їзді.

Мешканці будинку зуміли загасити полум'я, однак чоловік отримав опіки 90% тіла і був відвезений на швидкій. Незабаром він помер у лікарні, а пошуком вбивць і свідків зараз займається поліція.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповіла жінка, яка живе в тому самому під'їзді. Інцидент стався 19 листопада пізно ввечері в одному з новобудов, розташованої на вулиці Терешковій.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

63-річний чоловік без певного місця проживання був підпалений невідомими і помер через кілька годин в медустанові. Проводиться дослідча перевірка, точна причина події ще не встановлена.

Правоохоронці спілкуються з мешканцями і вивчають камери відеоспостереження. Також були прикріплені номери телефонів поліції і Головного управління МВС Російської Федерації по Іркутській області — 21-68-88.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?"

Як повідомляв "Знай.ua", п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай.ua писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.