У відомому далеко за межами України житловому районі Троєщина відбуваються дуже тривожні події. Тут місцеві жителі вже звикли до наркоманів і численних "лігвищам", де торгують забороненими речовинами.

Читайте Знай в Google News!

До нещодавнього часу в одному з під'їздів жителі більш-менш співіснували поруч з наркоманським притоном, але небезпека вилізла назовні. Про це українцям розповіла мешканка того самого під'їзду, коли на її чоловіка було скоєно напад.

Повідомляється в Instagram-пабліку "troeshchinainsta".

"Шановні жителі нашого міста! Звертаюся до Вас з проханням зробити репост і тим самим застерегти своїх близьких, друзів, сусідів від людей які зняті на відео. Так склалося, що сусіди на поверсі пр.Маяковського, торгують наркотиками і з настанням холодів їх "клієнти" все частіше чекають своїх "вкусняшок" в загальному коридорі і при цьому дозволяють собі курити траву і сигарети.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Ми постійно виганяємо на вулицю всіх виродків з поверху і 99% мовчки, без питань залишають коридор і виходять на вулицю, тому як розуміють що ми знаємо чого вони чекають і що їм тут не раді, але іноді як наприклад сьогодні ввечері один з наркоманів погрожував моєму чоловікові ножем і розправою при наступній зустрічі. Обидва отримали по заслугах і пішли коли з сусіднього будинку на мої крики почали вибігати сусіди.

Всі живі, цілі і здорові, але сил більше немає терпіти цю нечисть. На іншому відео хлопець в кольоровій куртці постійно приходить до моїх сусідів з великими пакетами, речами, технікою і дуже неохоче залишає коридор. Будь ласка, допоможіть зробити їх популярнішими!!! Бережіть себе, своїх близьких і будьте здорові!!!", - скаржиться киянка.

Варто також нагадати нашим читачам, що у Франківську поліцейські затримали іноземця, який торгував наркотиками і обманював українок. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook. Повідомляється, що поліцейські затримали іноземного студента одного з франківських вишів, який торгував кокаїном і обманом виманював у жінок гроші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українцям покажуть нових пацанок: боротимуться із залежностями і темною стороною.

Як повідомляв Знай.uа, харківські малолітки мало не вбили беззахисних крихіток цигаркою: "Прикольно ж".

Знай.uа писав, слідами Зайцевої: у Харкові водій під час перегонів змів пішоходів з острівця безпеки.