Стюардеси, які супроводжували відомих людей на борту приватного літака, розповіли багато цікавого.

Читайте Знай в Google News!

У багатьох відомих і багатих людей є власні літаки. Деякі з них вражають своїми розмірами та розкішшю всередині. Але ж хтось же повинен обслуговувати ці дорогі лайнери і їхніх ще "дорожчих" власників.

Кілька стюардес, які супроводжували відомих людей на борту приватного літака, поділилися цікавими історіями.

До приватного рейсу бортпровідник починає готуватися як мінімум за 2 дні. Необхідно закупити все від різного дріб'язку до страв з ресторану, щоб доставити їх на літак.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак, буває так, що замість запланованої кількості пасажирів на борт підіймається удвічі більше, на яких їжу ніхто не замовляв. І тоді вже доводиться викручуватися, використовуючи резерв. А іноді провізія може закінчитися прямо в польоті.

"Була ситуація, коли власниця літака - відома бізнесвумен - хотіла пити лише Coca-cola light і ні на що інше не погоджувалася. Так вийшло, що ми не розрахували силу спраги нашої клієнтки і в один момент виявили, що газованої майже не залишилося. Хоча пройшла тільки половина польоту, а господиня продовжувала замовляти улюблений напій. Нам нічого не залишалося, як змішати залишки кока-коли лайт зі звичайною. Підміну клієнтка, на щастя, не помітила, але мені й досі соромно за це", - розповіла одна зі стюардес.

Та бувають у пасажирів приватних рейсів не лише виняткові харчові вподобання, а й різні фобії, і бортпровідницям потрібно вміти з ними справлятись.

"Був у мене кілька разів один відомий пасажир, який панічно боявся літати. Я майже весь рейс тримала його за рукав і витирала піт з його обличчя. Віддячив по-царськи: оплатив мені перший внесок на квартиру. Просто за мовчання про його фобію", - поділилась несподіваним везінням стюардеса.

А от як доводиться тяжко працювати стюардесам розкішних лайнерів, про вигляд яких більшість навіть не здогадується.

"Я не літала на розкішних літаках, оброблених золотом, але бачила їх. І дівчата, які їх обслуговують, стогнуть від "закидонів" власників. Одна, наприклад, весь п'ятигодинний політ була змушена спеціальною ганчірочкою полірувати золоті елементи меблів і сантехніки"

Носити туфлі на шпильках стюардесам приватних літаків заборонено, тому що на всіх таких лайнерах дуже дорогі килими, які гострий каблук може зіпсувати. До того ж сам бос по салону часто ходить босоніж або в капцях. І якщо дівчина ненавмисно наступить йому на ногу - можна лише уявити його незадоволення!

І щодо інтиму.

"Якщо господар літака попросить стюардесу надати йому інтимну послугу, рішення приймає сама стюардеса. Вона працює на цю людину, і приймати його умови чи ні - її особиста справа", - зазначила у відповідь на запитання одна із бортпровідниць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стюардеса розкрила головні секрети авіаперельотів

Як повідомляв портал Знай.ua, стюардеса застерегла пасажирів про найбрудніше місце в літаку

Також Знай.ua писав, українська стюардеса виконала гімн під час польоту