Державний банк "ПриватБанк" час від часу потрапляє у неприємні ситуації з клієнтами і послугами. Так, українець зізнався, що 4500 гривень так і не потрапили на картку ОТП Банку після поповнення у терміналі ПриватБанку.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сайті відгуків Мinfin. Зазвичай гроші, які переказують між різними банками приходять на картку протягом трьох робочих днів, але схоже, трапляються непередбачувані ситуації...

"27 жовтня поповнював свою карту ОТП Банку через термінал ПриваБанку, на суму 4500 грн, але кошти на карту досі так і не надійшли. Вже майже місяць намагаюся вирішити питання. Багаторазово звертався і в онлайн-допомогу Приватбанку і через гарячу лінію 3700, кажуть — ніяких порушень немає, кошти відправлені банку-одержувачу, звертайтеся до них", - йдеться у повідомленні.

Також чоловік багаторазово з квитанцією звертався в ОТП Банк -стверджують, що кошти не надходили (... ось виписка, що є підтвердженням), а значить — звертайтеся в ПриватБанк.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тепер клієнт бігає від банку до банку в надії відшукати свої гроші. І просить в українців поради, як йому діяти далі, бо ж напевно, він не перший, хто потрапив у халепу.

У ПриватБанку відповіли, що зазначений переказ було проведено банком успішно за реквізитами, що було введено в терміналі самообслуговування, підтвердженням чого є квитанція. І порадили звернутись до підтримки банку-отримувача для звірки реквізитів, за якими було надіслано платіж та вирішення питання.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ПриватБанк вимагає дивні довідки від українців, за комуналку заплатити неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, під Дніпром багатодітна сім'я виховує сім малюків: "Одним не впоратися".

Знай.uа писав, українці не можуть забрати гроші з ПриватБанку, карти активні: "Обслуговування обмежене".