В одному з дитячих садків Запоріжжя було висунуто вельми незвичайне протиепідеміологічне вимога: всіх дітей необхідно забезпечити своєрідними "захисними амулетами" від коронавірусної хвороби COVID-19, а саме медальйонами з часником.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне повідомлення з батьківського чату розмістила Instagram-сторінка" Запорізький паблік " (@zptoday).

"Доброго ранку, шановні батьки! ГН просила нагадати, (хоча я про це чую вперше), що діткам необхідно зробити так звані намиста. На товсту нитку надіти одне яйце з кіндера (яке всередині, жовте), виконати по ньому по колу отвори голкою, всередину покласти часник. Типу ароматерапія антимікробна. Носити в сад кожен день на шиї. До понеділка в обов'язковому порядку повинні бути у кожної дитини", - йдеться в оригінальному повідомленні з листування.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Варто відзначити, що часник хоча і є корисним для організму, він не здатний захистити від коронавірусної інфекції COVID-19, Про що вже раніше повідомляла Всесвітня організація охорони здоров'я.

На жаль, це відноситься і до часникової "ароматерапії".

Ароматерапія часником, фото ЖЖ
Ароматерапія часником, фото ЖЖ

"Як думаєте, чи допоможе дітям часник на шиї? P. S. Можливо в садку навала вампірів?"— - жартують адміністратори Instagram-сторінки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, В Україні масово закриваються школи та дитсадки через те, як бути батькам.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тернополяни переїхали до США і відкрили дитячий садок-американська мрія збулася

Також "Знай.uа" писав, Як віддати дитину в дитячий сад: інструкція для батьків на час пандемії.