В результаті випадкового спрацьовування вибухового пристрою загинули троє чоловіків. Виявилося, що нещасний випадок стався в районі шахти 6/7 в окупованій проросійськими бойовиками Горлівці (Донецька область).

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню експертів Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ.

ОБСЄ, фото: Уніан
ОБСЄ, фото: Уніан

Зокрема, відомо, що загиблі були родичами – батько, син і племінник у віці 60, 35 і 39 років.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"17 листопада жінка, яка представилася донькою і сестрою двох з цих чоловіків, повідомила нам по телефону спостерігачам, що її батько і брат загинули в результаті інциденту, який стався 30 жовтня в районі шахти 6/7 в Горлівці", – наголошується в звіті.

Судячи зі свідчень про смерть, які вона показала представникам місії, чоловіки загинули в Горлівці 30 жовтня від численних осколкових поранень, отриманих внаслідок вибуху предмета. До того ж, того дня дружина третього загиблого також підтвердила спостерігачам загибель чоловіка, показавши свідоцтво про смерть.

"Спостерігачі зіткнулися з перешкодами в ході уточнення у медперсоналу обставин вищезазначених випадків жертв серед цивільного населення", – додали в ОБСЄ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у коронавірусному госпіталі прогримів вибух: обрушилися стіни і валить густий дим.

Як повідомляв Знай.uа, кулі, мушкети та розбиті пляшки: на запорізькій Хортиці знайшли давню козацьку схованку.

Знай.uа писав, астрономи відстежили джерело загадкових радіохвиль з космосу.