Державний банк "ПриватБанк" іноді потрапляє у курйозні ситуації з клієнтами і послугами. Так, українець зізнався, що з його картки ПриватБанку було списано грошову суму в розмірі 167.16 дол США .

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сайті відгуків Мinfin. Зазвичай гроші, які переказують між різними банками приходять на картку протягом трьох робочих днів, але схоже, трапляються непередбачувані ситуації...

"21.11.2020 о 10.03 з картки ПриватБанку було списано грошову суму в розмірі 167.16 дол США. СМС і повідомлень на фінансовий номер і в Приват24 на підтвердження операції не приходило. Країна проведення операції - США. Операція мною не здійснювалася", - йдеться у повідомленні.

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У ПриватБанку відповіли, що у зв'язку з тим, що оплата пройшла через систему іншого банку квитанцію може надати тільки власник.

Якщо потрібно надати підтвердження оплати можна роздрукувати виписку по картці, де є дана операція. Банк надав лише чек pos-терміналу, де вказана адреса: Сleveland, оплата послуг.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ПриватБанк вимагає дивні довідки від українців, за комуналку заплатити неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, українець поповнив картку ОТП у терміналі Привату і залишився ні з чим: бігає від банку до банку.

Знай.uа писав, українці не можуть забрати гроші з ПриватБанку, карти активні: "Обслуговування обмежене".