Волочкова на Мальдівах вперше показала неіснуючого нареченого: "Молодий і гарячий"

Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка показала публіці нове фото, на якому позує на пляжі.

Анастасія Волочкова, фото - https://www.instagram.com/volochkova_art/
Анастасія Волочкова, фото - https://www.instagram.com/volochkova_art/

Розлучення і важка хвороба добили Аліну Гросу, зі співом покінчено

Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно розлучилася з чоловіком Олександром Комковим після декількох місяців шлюбу і розкішного весілля, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка показала фанатам миле фото, на якому позує в жалобному образі, а в підписі до нього розповіла про повернення до батьків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Аліна Гросу, фото - https://www.instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, фото - https://www.instagram.com/alina_grosu/

Мендель засумувала без Зеленського і занурилася у минуле: "Ми зробимо лише…"

Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поділилася цитатою про важливість вивчення історії. Відповідну публікацію вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм.

Юлія Мендель, фото Instagram
Юлія Мендель, фото Instagram

Українців заманювали на дільниці новеньким iPhone: головне сфотографуватися

У Слов'янську спостерігачі зафіксували доволі дивну і сумнівну у правовому аспекті акцію: у другому турі виборів міського голови молодих жителів населеного пункту заманювали на вибори можливістю виграти iPhone.

Місцеві вибори, скріншот відео
Місцеві вибори, скріншот відео

"Укрзалізниця" готує комфортні вагони: USB-зарядки, тепло і полички для телефонів

"Укрзалізниця" планує у 2021 році провести капітально-відновлювальний ремонт 50 пасажирських вагонів. Роботи будуть проведені на власних виробничих потужностях. Про це розповів виконуючий обов'язки члена правління, директор філії "Пасажирська компанія" "Укрзалізниці" Олександр Перцовський.

Потяг Укрзалізниці, фото: кадр з відео
Потяг Укрзалізниці, фото: кадр з відео