Ведучий і співголова Громадської ініціативи "Права Справа", а також історик Дмитро Снєгирьов порівняв сьогоднішню ситуацію, яка відбувається на Донбасі і в Нагірному Карабасі. Крім того, він розповів, як може відобразитися цей конфлікт на нашій країні.

Про це Дмитро Снєгирьов повідомляє на каналі "Политика Наизнанку" в YouTube.

"До парламенту Туреччини був внесений законопроект президента країни про можливість відправлення військового контингенту в зону військового конфлікту, на територію Азербайджану. Разом з внесенням до турецького парламенту з'являється повідомлення прес-служби глави Кремля", - почав свою промову Дмитро Снєгирьов.

За його словами, в повідомленні йдеться про те, що президент Російської Федерації Володимир Путін заявляє, що Азербайджан звільняв свої території відповідно до міжнародної світової практики. Снєгирьов підкреслив, що немає ніяких юридичних підстав для РФ втручатися в цей конфлікт.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Загроза цього сценарію під кальку лягає на ситуацію на Сході України. І Азербайджан і Російська Федерація торпедує цей переговорний майданчик, закладаючи міну уповільненої дії під переговорний майданчик в Мінську і щодо врегулювання ситуації на Сході", - розповів ведучий.

Скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube

За словами Снєгірьова, в Російській Федерації спеціально вимагають перенести переговорний майданчик або заявити про неможливість виконання вимог, поклавши цю відповідальність на українську владу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Якщо мерія Парижа визнає невизнану республіку Арцах, - це буде спроба Європи і Сполучених Штатів повернути свої втрачені позиції. А нам залишається спостерігати за процесом подій, працювати над питаннями зміцнення оборонної спроможності нашої країни. Не ведіться на інформаційні вкидання експертів і політологів", - закликав Дмитро Снєгирьов.

Нагадаємо, що ведучий Дмитро Снєгірьов розповів, що собою являє новий глава США Джо Байден.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Снєгирьов пояснив, атакує Україну друга хвиля коронавірусу і чи впорається країна з нею.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий Дмитро Снєгирьов розповів, що в Україні хочуть зробити з Донбасом.