Поблизу населеного пункту Теківське Нємце у Словаччині сталася ДТП за участю українців. У словацькій поліції повідомляють, що водій міг заснути за кермом.

Читайте Знай в Google News!

Дорожньо-транспортна пригода трапилася поблизу населеного пункту Теківське Нємце. Українець на мікроавтобусі Mercedes Sprinter здійснив зіткнення з автоцистерною. Про це повідомляє "Mukachevo.net".

ДТП у Словаччині, фото: mukachevo.net
ДТП у Словаччині, фото: mukachevo.net

Як зазначається, у результаті зіткнення з автоцистерною один із пасажирів українського мікроавтобуса загинув на місці події. Водій автобуса та ще один пасажир були доправлені до лікарні.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українцю зробили тест на вміст алкоголю у крові - він виявився негативним. Згідно з попередніми даними, правоохоронці припускають, що українець міг заснути за кермом.

ДТП у Словаччині, фото: mukachevo.net
ДТП у Словаччині, фото: mukachevo.net

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування у громадських закладах і транспорті без засобів захисту.

Також "Знай.ua" писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ширяться чутки про те, що начебто в українських лікарнях через велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував міністр охорони здоров'я Максим Степанов.