Українці вже звикли до не надто чистого, не зовсім справного та комфортного громадського транспорту. А ось того, що просто у салоні пасажирам на голови полетить сніг, мабуть, не чекав ніхто.

Читайте Знай в Google News!

Короткий відеоролик, на якому видно, що у салоні маршрутки падає сніг, з'явилося на телеграм-каналі "Народний Ревізор". Судячи з підпису до відео, такі "засніжені" автобуси ходять у Харкові.

Харківська маршрутка, фото: кадр з відео
Харківська маршрутка, фото: кадр з відео

Харківська маршрутка, фото: кадр з відео
Харківська маршрутка, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На кадрах пасажири незворушно сидять у маршрутці, поки та підстрибує на ямах, посипаючи людей сніжком. А він залітає в салон з несправного люка.

Згодом пасажир, який знімав відео, переводить камеру на сидіння, що знаходиться під цим не надто герметичним люком. Снігу там встигло нападати вже декілька сантиметрів.

"Let it snow, 207-а маршрутка. #Харків.", - йдеться в описі до відео.

Харківська маршрутка, фото: кадр з відео
Харківська маршрутка, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування у громадських закладах і транспорті без засобів захисту.

Також "Знай.ua" писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ширяться чутки про те, що начебто в українських лікарнях через велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував міністр охорони здоров'я Максим Степанов.