У вівторок, 24 листопада, майже по всій території України прогнозується хмарна і тепла для такої пори погода. При цьому в центральних і східних регіонах країни пройде дощ зі снігом.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що у вівторок у більшості областей слід очікувати +4 +8 градусів.

Через поривчастий, а часом і сильний, північно-західний вітер, температура буде нижче на 2-5 градусів. Дощ, часом з мокрим снігом, переважатиме на Сході країни.

У Києві цей день буде хмарним, місцями очікується дрібний дощ. Температура повітря в столиці складе близько +4 +6 градусів. Пориви вітру сягатимуть 12-14 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як прогнозують синоптики Укргідрометцентру, сонячна погода буде лише на Закарпатті. Дощ зі снігом буде в Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській, Сумській, Полтавській та Чернігівській областях.

Найтепліше буде в південних областях – термометри показуватимуть +6 +8 градусів. Найхолодніша погода буде на Харківщині, Донеччині та Луганщині. У цих областях температура не перевищить +2 +4 градусів.

погода на 24 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.