Для тих, хто скучив за авіаперельотами є цікаві новини. Так, в українській столиці в аеропорту Жуляни базуватиметься авіакомпанія Bees Airline.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що перевізник подав документи для отримання необхідних сертифікатів і взяв у лізинг 2 літаки Boeing 737-800.

Про це стало відомо завдяки заяві представника акціонера Bees Airline Євгена Хайнацького, який до липня 2020 року керував українською авіакомпанією SkyUp Airlines.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Літак Boeing 737-800, фото: polet.me
Літак Boeing 737-800, фото: polet.me

За його словами, коли точно Bees Airline виконає перший політ - залежить від того, коли компанія отримає сертифікати. Це може статися в кінці грудня 2020, а може вже і в січні 2021.

Що відомо про нового авіаперевізника, його маршрути і вартість квитків:

•Літаки перевізник взяв у лізинг ті, якими раніше користувалися МАУ (це два Boeing 737-800). До 2022 року авіапарк планується розширити до 6 літаків. Базуватися компанія буде в аеропорту в Жулянах.

•Працювати новий лоукостер буде і на чартерних рейсах. Зокрема, перші рейси полетять до Єгипту, відповідно до угоди з туроператором Tez Tour Ukraine.

•У 2021 році відкриють і регулярні маршрути, але які саме – поки не відомо. Одним з напрямків, як зізналися в авіакомпанії, буде місто Батумі в Грузії.

•Скільки коштуватимуть квитки - також у компанії не знають. Кажуть тільки, що про це ще думають: "ми ще обговорюємо, чи будуть у нас, умовно, квитки по 5 євро".

•Власником перевізника є, як свідчать дані з відкритого доступу, український підприємець Сергій Смирний-персона непублічна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, в аеропорту загорівся пасажирський літак British Airways.

Як повідомляв Знай.uа, авіапасажири придумали, як обійти обмеження по вазі багажу: найлегші і дієві способи.

Знай.uа писав, Wizz Air злякалася китайського вірусу в Харкові, не чекайте літаків.