Відомий шоумен і актор, український радіо- і телеведучий, а також ведучий телеканалу "ДОМ" Андрій Джеджула розповів про те, що зараз клієнти, які замовляли у нього проведення корпоративів, пішли на карантин.

Також ведучий висловив упевненість в тому, що у нього, все-таки, будуть корпоративи, але вже приватні.

Про це Андрій Джеджула повідомляє в інтерв'ю на каналі "POLITEKALIFE" в YouTube.

"У мене є ряд компаній, у яких збираються, в середньому, 350 осіб, у нас немає хороших ресторанів і клубів, куди б сісти. Найімовірніше, це будуть приватники, вони є і зараз, що гріха таїти. Я прямо зараз відправив розмір маски, які мені подобаються, щоб своїй команді зробити зручні абсолютно", - пояснив ведучий.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Він каже, що одягне всю свою команду і вони не будуть знімати, щоб на святах не було зауважень в їх бік. По-перше, каже Джеджула, таким чином вони себе убезпечать від зараження і від якихось розмов в їх бік. Крім того, він розповів, чи хворів він коронавірусом.

Читайте Знай в Google News!

"Бог його знає ... Існують легкі форми, безсиптомники ... у мене був виступ в Монте Карло прямо за кілька днів до закриття кордонів. Ми прилетіли в Монако, У мене реквізиту-2 валізи, там люди завжди готуються. Ми прилетіли, а принц Монако закриває Монако, ресторани закриті", - згадав телеведучий.

Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube

У зв'язку з цим їм довелося робити свято в домашніх умовах у клієнтів, в закритому форматі. А коли поверталися назад, то квитки на Київ розкуповувалися буквально за хвилину, тому їм довелося летіти через Мінськ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Ми летіли Ніцца-Париж, Париж-Мінськ, з пересадкою з речами, тому що це ж Мінськ, це ж бацька", - розповів Андрій Джеджула.

Нагадаємо, що популярний телеведучий Андрій Джеджула повідав публіці, що скоро у нього буде друга дитина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Джеджула поділився неприємною ситуацією, розповівши про те, як його машину обсипали сміттям через неправильне паркування.

Також "Знай.ua" писав, що відомий шоумен і актор Андрій Джеджула показав, як його син підріс.