Журналістка Тома Коваль взяла вельми цікаве інтерв'ю у кардіолога Олеся Кутнія, який очолив інфекційне відділення міської лікарні і рятує заражених на covid-19.

Читайте Знай в Google News!

У цій розмові лікар і журналіст спробували з'ясувати, як потрібно пережити цей непростий час. Про це стало відомо завдяки новій публікації Томи Коваль у мережі Facebook.

швидка допомога, скріншот з відео
швидка допомога, скріншот з відео

"Що ви можете порадити людям, у яких немає захисних костюмів, як уберегтися?

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

- Вести здоровий спосіб життя, займатися спортом і один одному допомагати, а не створювати один одному такі проблеми, як. І так треба пережити цей непростий період.

Яка Ваша думка щодо "карантину вихідного дня"?

- Я чесно не знаю, чи вплине це. Я згоден, що потрібен жорсткий контроль за носінням масок, це важливіше. Якщо людина хвора, але про це не знає, і заходить у великий магазин, то звичайно він розсіює цей мікроб. Треба змушувати всіх носити маски і штрафувати жорсткіше відразу на місці, як у всіх країнах Європи, тоді це працюватиме.

- Та вже це зробили.

- Це треба було раніше робити, як всі країни це зробили...

https://www.zhitomir.info/news_196460.html

П. С. це було, мабуть, найшвидше інтерв'ю в моїй практиці за часом від розмови і до публікації: ми вчора ввечері говорили 40 хвилин, а сьогодні вранці Ви це можете прочитати.", - написала Тома Коваль.

Публікація Томи Коваль, скріншот: Facebook
Публікація Томи Коваль, скріншот: Facebook

Публікація Томи Коваль, скріншот: Facebook
Публікація Томи Коваль, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко пропонує ввести двотижневий локдаун і відмовитися від масових заходів на новорічні свята. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, помер гендиректор конструкторського бюро "Південне" Олександр Дегтярьов.

Як повідомляв Знай.uа, тернополянка перемогла коронавірус і розповіла про ускладнення: "Серце стрибає".

Знай.uа писав, кисень для тата: волонтер показала проблеми, пов'язані з госпіталізацією хворих.