Велика кількість людей хоч раз у житті, але намагалися боротися із зайвою вагою. Причин багато - від банальної любові до їжі і до гормонального збою гормонального фону nf наслідків травми.

Читайте Знай в Google News!

Американські вчені зі штату Пенсільванія з'ясували, що, на жаль, до своєї мети з 6 чоловік приходить тільки 1. Однак, не варто засмучуватися, фахівці визначили кілька правил, які можуть допомогти схуднути решті, тій самій п'ятірці:

Фастфуд // gettyimages
Фастфуд // gettyimages

Не відмовляйтеся від корисних жирів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Багато людей в гонитві за схудненням позбавляють себе продуктів, що містять будь-який жир. На ділі ж обійтися без горіхів, насіння, рослинних і вершкового масел і сиру неможливо. По-перше, вони сприяють засвоєнню вітамінів та інших корисних речовин. По-друге, довго перетравлюються, залишаючи тривале відчуття насичення.

Спорт не панацея

Ті, що худнуть часто переоцінюють витрату калорій під час заняття спортом, думаючи, що спалили вдвічі більше. Гарне тренування - це не привід з'їсти порцію побільше! Після неї необхідно поїсти, але не більше, ніж зазвичай, інакше ви не отримаєте жодного видимого результату.

Ресторан, фото pxhere
Ресторан, фото pxhere

Отримуйте задоволення від їжі

Наш апетит в основному регулюється гормоном, який називається грелін. При стресі його рівень піднімається, при позитивних емоціях від їжі - знижується. Тому відрегулюйте своє меню, виключивши з нього продукти, які ви терпіти не можете. Якщо вони дуже корисні, навчитеся готувати їх так, щоб вам подобалося: доповніть сир ягодами, а рибу — корисним соусом.

Не відмовляйтеся від гіркого шоколаду

Чорний шоколад в цілому позитивно впливає на здоров'я, але особливо важливий він для тих, хто худне. Якщо ви дотримуєтеся низьковуглеводної дієти, доповніть свій щоденний раціон 30 грамами шоколаду. Зайві кілограми не повернуться.

Ці поради прості, але дієві. Якщо ви серйозно вирішили зайнятися своєю вагою, спробуйте цю чудову програму для схуднення — вам допоможуть і з фізичними навантаженнями, і з планом харчування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 6-денна дієта підготує до Нового року: елементарні правила і ідеальна форма забезпечена.

Як повідомляв Знай.uа, на вагу або фасовані? Які продукти безпечніше купувати в супермаркетах, поради дієтолога.

Знай.uа писав, коли м'ясо перетворюється на отруту і як це відрізнити: все про ракові пухлини, жировики, нітрати.