Ведучий, історик, а також співголова Громадської ініціативи "Права Справа" Дмитро Снєгирьов пояснив, чи є ознаки державної зради в української влади.

За його словами, в мережі іноді з'являється інформація щодо зриву різних операцій офіцерами Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Про це Дмитро Снєгирьов повідомляє на каналі "Политика Наизнанку" в YouTube.

"Свого часу в українських ЗМІ пішов цілий шквал публікацій щодо зриву операцій, захоплення бойовиків приватних військових компаній. Після появи цієї інформації з'являється наказ президента України Зеленського про звільнення керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони Василя Бурби", - говорить ведучий.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він підкреслив, що після виходу цього наказу в ЗМІ почався шквал через те, що наказ про відставку Бурби нібито є елементом зради в тісних рядах еліти політики. Далі Снєгирьов розповів свою версію щодо того, що сталося насправді.

Читайте Знай в Google News!

"На окупованих територіях Луганської області біля селища Бугаївки відбувається командне навчання бойовиків 2-го армійського корпусу. Крім цієї інформації, аналітичний відділ "Права Справа" публікує і легенду навчання, мова йде про контрнаступ", - пояснив Дмитро Снєгирьов.

Скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube

За його словами, реакції на це повідомлення ніякої не було, а трохи пізніше прийшло несподіване повідомлення з лінії зіткнення. Йдеться про захоплення підрозділами 2-го армійського корпусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Я низько вклоняюся подвигу українських розвідників, тих, хто працює на землі. Саме завдяки вашому героїзму російський окупант не пішов далі тієї умовної лінії розмежування", - розповів Дмитро Снєгирьов.

Нагадаємо, що Дмитро Снєгирьов проаналізував ситуацію на Донбасі і в Нагірному Карабасі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ведучий Дмитро Снєгирьов висловився щодо виконання плану врегулювання ситуації на Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Снєгирьов розповів українцям, чи буде друга хвиля коронавірусу.