У сучасному світі торгівля людьми поширений злочин. Це одна з форм справжнього рабства, глобальний злочинний бізнес, який грубо порушує людські права.

Читайте Знай в Google News!

Піддатися трудовій, сексуальній або економічній експлуатації може будь-хто, незалежно від національності, віку і статі. Дуже важливо вчасно виявити таких людей і якомога швидше допомогти їм.

На жаль, в Україні за 2020 рік було виявлено 103 таких випадки. Про це стало відомо завдяки повідомленню Мінсоцполітики України в мережі Facebook.

Інфографіка Мінсоцполітики \ \ Facebook
Інфографіка Мінсоцполітики \ \ Facebook

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Інфографіка Мінсоцполітики \\ Facebook
Інфографіка Мінсоцполітики \\ Facebook

"Кількість осіб, яким Мінсоцполітики встановлено статус особи, яка постраждала від торгівлі людьми в 2020 році станом на 03.11.2020", - підписали свою інфографіку в Мінсоцполітиці.

Саме тому нагадаємо нашим читачам, що на початку листопада була новина, що на території України діяло транснаціональне угруповання торговців людьми, яке вербувало українців для перевезення нелегальних мігрантів з країн Південно-Західної Азії до Європи. Протягом п'яти років було завербовано понад 200 українців.

Правоохоронці викрили п'ять учасників транснаціональної організованої групи, які займалися торгівлею людьми. Фігуранти - жителі Одеської області та Криму, які, починаючи з 2015 року, вербували українців і переміщували їх до Туреччини. Там передавали місцевим спільникам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, рекетири вибивають з українців неіснуючі борги, 90-ті повернулися: "Мителили битами і стріляли над головою".

Як повідомляв Знай.uа, закарпатців просять про допомогу, небезпечний злодій розгулює на волі: "Залишає голі стіни".

Знай.uа писав, у Тернополі накрили бордель зі жрицями кохання - світили трусиками під носом у поліції.