Могилевська скинула не тільки вагу, але й 20 років віку – виглядає як дівчинка

Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проєкту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників яскравим фото, на якому з'явилася в чарівному образі, вона виглядає дуже молодо і свіжо.

Наталія Могилевська, фото - https://www.instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, фото - https://www.instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Ляшко терміново звернувся до українців: не сидіть з температурою і кашлем вдома

Віктор Ляшко закликав українців не чекати вдома з симптомами по 5-10 днів, а тестуватися на Covid-19. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що потужності державних лабораторій дозволяють тестувати всіх, кого направляють лікарі. За його словами, цілком можливо робити 50 тисяч тестів на добу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Віктор Ляшко, скрін з відео
Віктор Ляшко, скрін з відео

Оля Полякова змінилася до невпізнання – у всьому винен Дзідзьо

Популярна українська співачка і світська діва Оля Полякова, яка нещодавно оскандалилася карантинним концертом у Харкові, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала фанатам миле фото з колегою по сцені Дзідзьо, на якому її просто не впізнати.

Оля Полякова, фото - https://www.instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, фото - https://www.instagram.com/polyakovamusic/

У Львові коп сів п'яним за кермо і розніс дитячий майданчик: три машини вщент

У Львові у вівторок, 24 листопада, на вулиці Торф'яній водій не впорався з керуванням, пошкодив припарковані машини і зніс дитячий майданчик. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

ДТП у Львові, фото Варта
ДТП у Львові, фото Варта

Як зарплата впливає на пенсію: рахуємо свої доходи за інструкцією від Пенсійного фонду

Українцям пояснили за який період здійснюється обчислення заробітної плати при призначенні пенсії.Відповідь на питання про нюанси обчислення заробітної плати дав "Пенсійний кур'єр" № 47 (913). Щодо пенсійного забезпечення тут дають відповіді та консультації провідні фахівці Пенсійного фонду України.

Пенсіонерка, фото: кадр з відео
Пенсіонерка, фото: кадр з відео