В України - багато талановитих голів. І інженер з компанії Ілона Маска SpaceX Олексій Пахунов справжнє цьому підтвердження. Олексій розробив програмне забезпечення для ракет Falcon 9 і Falcon Heavy.

Читайте Знай в Google News!

Про це нагадує в мережі Facebook спільнота "Наука - наше все".

Публікація пабліку "Наука - наше все", скріншот: Facebook
Публікація пабліку "Наука - наше все", скріншот: Facebook

"Знайомтеся, Олексій Пахунов з Житомира. Програмне забезпечення, яке відповідає за політ Crew Dragon, пише він. Старший розробник ПЗ в групі Flight Software, SpaceX Ілона Маска", - підписали свою публікацію в пабліку.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в Житомирі космос став головною пристрастю Пахунова. Тоді він і подумати не міг, що ця пристрасть стане покликанням і роботою мрії. Олексій вивчився на програміста в Хмельницькому технічному університеті, а потім почав кар'єру в Європі.

SpaceX, скріншот
SpaceX, скріншот

На початку нульових - Румунія, далі - офіс Microsoft в данському Копенгагені. Переїзд в Штати, а в 2012 році Олексій потрапляє в Google. Через рік здатного комп'ютерного інженера помічає рекрутер SpaceX. Так Олексій і став провідним гравцем команди Ілона Маска.

Пахунов пише код для надсучасних космічних ракет, тому від нього залежить майбутня історія. Він не веде сторінок в соцмережах і йому заборонено давати інтерв'ю. Одная у інженера є затишний блог в інтернеті, де він розповідає про те, як на чолі з Маском вони запускають в космос ракети.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, заводи Tesla не закривають на карантин, як Маску вдалося "обійти закони".

Як повідомляв Знай.uа, Білл Гейтс, який передбачив пандемію covid-19, приголомшив тривожним прогнозом.

Знай.uа писав, хлопець подарував літаку друге життя, втіливши заповідну мрію про своє "гніздечко".