Після того, як ворожий снайпер на Донбасі поранив українського воїна, українські військові не стали стріляти у відповідь. Українські захисники не стали стріляти, тому що так вирішив їх командир, який порахував, що найважливіше - зберегти життя бійця.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив сам головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак українським журналістам.

Генерал-полковник також пояснив появу на окупованих територіях російських снайперів: "Коли я запитав керівника бригади, чому не відкривався вогонь, він відповів, що після поразки снайперським вогнем боєць залишався живим, тому військовослужбовця евакуювали. Командир вирішив, що життя важливіше, і я вважаю, що це правильно".

В'ячеслав Мінкін, фото: Facebook
В'ячеслав Мінкін, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хомчак підкреслив, що прийняття рішень на місці командиром – одна з ідеологій НАТО. Водночас додав, мовляв, це не означає, що в інших випадках бійці на передовій діють так само. Він нагадав, що коли бойовики вбили двох військовослужбовців з 36-ї бригади ЗСУ, у відповідь було застосовано мінометний вогонь.

Від кулі снайпера загинув старший солдат В'ячеслав Мінкін з міста Фастів. Відзначається, що героя поранили близько полудня. Лікарі намагалися врятувати військовослужбовця, але рана виявилася занадто важкою. Командування та особовий склад висловили співчуття дружині загиблого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, снайпер Путіна підло підстрелив героя, Україна в сльозах: "Такий молоденький".

Як повідомляв Знай.uа, Герої АТО в обличчях: історія Дмитра Литвинчука, воював на Донбасі і віддав життя за майбутнє України.

Знай.uа писав, політика, який підтримував анексію Криму і розстріли на Майдані, видалено з Facebook.