Державний мобільний додаток "Дія", яким українці користуються вже не перший місяць, отримав цікаве доповнення.

Читайте Знай в Google News!

Тепер до додатка додали і відеоблог, який допоможе користувачам розібратися у всіх тонкощах послуг, а також дізнатися актуальні новини технологічного світу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації diia.gov.ua у мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Не пропустіть новий влог Дії #ШоПо мобільному Інтернету? Станіслав Прибитько відповість на питання: Чому 4g іноді не працює у великому місті? Навіщо 5G, якщо 4g працює не скрізь? Коли буде зв'язок на залізничних сполученнях? Чи варто свого 5g інвестиції, якщо Маск розробляє wi-fi з кращими характеристиками? Залишайте фідбек в коментарях. Лінк на влоги в описі профілю.", - повідомляється в підписі до публікації.

Варто також нагадати нашим читачам, що на офіційному акаунті програми "Дія" (онлайн) в соціальній мережі Instagram з'явилася інформація про освітні серіали. Зараз вони доступні на "Дія.Цифрова освіта" також мовою жестів.

Це необхідний захід, тому що близько 230 тисяч українців спілкуються мовою жестів. Також представники Програми "Дія" навели статистику, що 65% українців, які страждають через порушення слуху, зацікавлені в придбанні цифрових навичок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Instagram вперше змінили дизайн за довгий час, купа нових вкладок і можливостей.

Як повідомляв Знай.uа, Apple змусили припинити нав'язувати власникам iPhone свої ж додатки.

Знай.uа писав, YouTube Music знищив Spotify за допомогою останнього оновлення, що змінилося.