Українці дедалі частіше діляться своїми відчуттями під час хвороби COVID-19 у соціальних мережах. Таким чином підтримують один одного і діляться своїми симптомами.

Читайте Знай в Google News!

Так, українець Павло Варениця, який вже 11 днів бореться із коронавірусом, показав свій амбулаторний щоденник у соціальній мережі facebook.

"11 днів я перебуваю на американських гірках під назвою COVID-19 і ні - це не також весело, але так - це також різноманітно. Мені ця хвороба нагадує двієчника, який начебто вдома все вивчив, але коли прийшов здавати іспит, то все або забув або переплутав і почав перераховувати все підряд: температуру, проблеми зі шкірою, нежить, слабкість, неуважність, головний біль, кашель, дислексію", - пише молодий чоловік.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За різноманітністю емоцій це може позмагатися з турецькими серіалами. Хоча ні, це як дешевий бойовик, який напхали всіма спецефектами, щоб збільшити касові збори в світі і здається, що це порівняння найближче, враховуючи іронічну паралель з касовими зборами.

"А якщо без жартів, то мене заносило на віражах на 39' і на я особистому досвіді відчув, що цю погань не варто недооцінювати. Нехай я не еталон здоров'я, але можу уявити, як би могло мене "докласти", будь у мене здоров'я трохи менше. На фото я зі своїм лікуючим лікарем ☺", - додає заражений коронавірусом.

А також ділиться лайфхаками одесита в Києві:
⁃ КТ без направлення і тесту(а з цим в Києві проблема):
🧰 Олександрівський Діа центр,
п-т Перемоги 119.
~920 грн

⁃ Недорогий і швидкий тест:
🔬Nikolab,
б-р Чоколівський 20
~770 грн.

А на завершення радить українцям не хворіти і не ігнорувати маски! І все ще вважає закриття ресторанів і безпечних концертів - маячнею. В цілому у нього все добре, але судячи з відчуттям це 💩 ще не закінчило!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Харкові медик швидкої місяць боровся з коронавірусом за своє життя: "Повітря ковтав, як риба".

Як повідомляв Знай.uа, тернополянка перемогла коронавірус і розповіла про ускладнення: "Серце стрибає".

Знай.uа писав, кисень для тата: волонтер показала проблеми, пов'язані з госпіталізацією хворих.