У Пенсійному фонді пояснили, як отримати допомогу по інвалідності

Українцям пояснили про право на призначення пенсії за віком зі зниженням пенсійного віку як мати дитини з інвалідністю. Відповідь на питання про нюанси пенсії за віком зі зниженням пенсійного віку дав "Пенсійний кур'єр" № 47 (913). Щодо пенсійного забезпечення тут дають відповіді та консультації провідні фахівці Пенсійного фонду України.

Українці, скріншот з youtube
Українці, скріншот з youtube

Агресивний дружок Путіна накинувся на пенсіонерку через мову: "Котися до Львова"

В Одесі чоловік накинувся на літню жінку через українську мову. Про це розповіли на сторінці "Дрогобицькі жарти" у соцмережі Facebook. Повідомляється, що 24 листопада в Одесі агресивний пасажир трамвая накинувся на жінку через те, що вона говорила українською мовою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чоловік накинувся на пенсіонерку, кадр з відео: Facebook
Чоловік накинувся на пенсіонерку, кадр з відео: Facebook

19-річна онука Ющенка показала ніжні поцілунки з подружкою Монікою: куди дивиться дідусь

Внучка експрезидента України Віктора Ющенка Домініка не так давно відзначила 19-річчя. З примхливого підлітка вона перетворилася на справжню леді, а також популярного Instagram-блогера. Дівчина обожнює гламур, і всіляко підкреслює це.

Домініка Ющенко, фото Instagram
Домініка Ющенко, фото Instagram

Панічні атаки, розлад сну та навіть деменція: як коронавірус впливає на мозок людини

Коронавірус дуже підступна хвороба, адже вона, крім іншого, атакує нейрони та судини. Саме через це хворий може втратити нюх, смак, постійно хотіти спати чи навпаки, страждати від безсоння, відчувати фантомні запахи, бачити дивні сни та переживати панічні атаки.

коронавірус, ілюстративне фото Getty Images
коронавірус, ілюстративне фото Getty Images

"Де знайти кисень для мами": історія українських сімей, які зіткнулися з covid-19

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов каже, що ситуація з коронавірусом Covid - 19 в Україні знаходиться під контролем. А ось видання ВВС Україна опублікувало історії двох реальних людей, які не знали, де їм знайти кисень для своїх найближчих.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Заступник міністра Мінцифри Борняков захотів заборонити деякі комп'ютерні ігри: ″Вас що, "роскомнадзор" покусав?″

Заступник міністра Мінцифри Олександр Борняков вирішив ввести цензуру в комп'ютерних іграх і заборонити шутер Call of Duty, та отримав від українців "по шапці". Заступник міністра Міністерства цифрової трансформації України Олександр Борняко запитав в українців, як вони ставляться до заборони деяких комп'ютерних ігор які, на його думку, шкодять національним інтересам.

шутер Call of Duty, фото з вільних джерел
шутер Call of Duty, фото з вільних джерел