Українська шлюбна агентка і колишня робітниця ескорт-сервісу Ксюша Манекен розповіла про свій минулий досвід у напівлегальній сфері для красивих дівчат.

Читайте Знай в Google News!

Про це жінка розповіла в інтерв’ю Ганні Олицькій для її YouTube-каналу “Без комплексів”.

Ганна Олицька і Ксюша Манекен, фото Ютуб
Ганна Олицька і Ксюша Манекен, фото Ютуб

“Мені було 19 років, і я не знала, що такий бізнес узагалі існує. А потім знайома моєї подруги розповіла, що за одну поїздку на “модельну вечірку” за кордон вона заробила дві тисячі доларів. Розповіла, що там її не змушували ні з ким “спати”. Дівчата просто відпочивали на віллі в шейха, бачили його лише тричі, і все. Тоді я відразу вирішила, що поїду, бо грошей у батьків просити не хотіла, офіціанткою йти теж, а тут з’явилася можливість легких грошей”, – каже Манекен про початок своєї "кар'єри".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Перша спроба й справді вийшла вдалою: юначка просто відпочивала в ОАЕ на віллі шейха та не надавала інтимних послуг.

“В аеропорту зустрів менеджер і заселив на віллу, або це може бути ще 5-зірковий готель. Далі прийшло повідомлення від нього про те, коли й де буде вечірка. На саму вечірку зайшов шейх, роздивився всіх, познайомився, а потім побажав гарного вечора й пішов. Пізніше зазвичай менеджер підходить до дівчини, яка сподобалася шейху, а вона вже каже, йде з ним чи ні. Пам’ятаю, що в перший вечір ми тільки всі познайомилися, на наступний – подивилися футбол усі разом, і все. Загалом я там пробула сім днів”, – ділиться деталями колишня ескортниця.

Однак пропозиції сексу за гроші тоді Манекен все ж не вдалося уникнути. В один з вечорів їй запропонували "розважити" друга шейха.

“Я відмовилася, а вона [менеджерка] запропонувала гроші. Не пам’ятаю точно, але було там десь до п’яти тисяч доларів. Менеджери завжди вмовляють і заманюють подарунками та грошима, але завжди є вибір. Я приїхала за легким заробітком, а не “спати” за гроші. Наприклад, дівчинка, яка погодилася піти з цим другом, наступного робочого дня отримала дві сумки Hermes, крім того, що їй заплатили”, – стверджує жінка.

Як досвідчена людина з цієї сфери, Манекен розповіла й про фактори ,які визначають "ринкову ціну" ескортниці.

“Скільки дівчина заробляє, залежить від певних критеріїв. Якщо є татуювання, то ти вже “дешевша”. Високі й худі дівчата заробляють більше. Якщо ти блондинка з блакитними очима, то це взагалі “Вау!”. Якщо є певний титул, ти якась “Міс” – то будеш “дорогою"”, — пояснює Ксенія.

Хоча Манекен й намагалася виставити сферу ескорту я відносно безпечну, все далеко не так райдужно. Детальніше з її історією та цією ризикованою професією можна ознайомитися в інтерв'ю на ютубі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Колишня Козловського Раміна вже не справляється сама, потрібна допомога – "Ескорт і..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Вибивають зуби і перегризають сухожилля - українка розповіла, з чим стикаються ескортниці на "заробітках".

Також Знай.ua писав, Ескорт, незаймана, "телезірка" та щур - "Холостяк-10" закінчився відвертою істерією черниці.