Українцям неодноразово доводилося скаржитися на незадовільну якість надання послуг мобільним оператором Lifecell.

Читайте Знай в Google News!

Lifecell - популярний український оператор мобільного зв'язку. Однак, не завжди рівень надання послуг задовільняє його клієнтів. Часто вони очікують від свого мобільного оператора набагато вищої якості. Люди скаржаться як на проблеми при зміні тарифного плану, так і на якість зв'язку.

Lifecell, скріншот: YouTube
Lifecell, скріншот: YouTube

Крім того, клієнти Lifecell дуже незадоволені роботою консультантів, які жодним чином не допомагають розв'язати питання. Люди очікують на допомогу, конкретний алгоритм дій у проблемній ситуації, що у них виникла, але замість цього отримують або ігнорування, або виникнення ще більшого непорозуміння.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наприклад, у твіттер у саркастичній формі продемонстрували ситуацію з мобільним оператором, показавши "діалог" з консультантом.

"- @lifecellua ти знову лагаеш!

- дайте приклад невдалого дзвінка

- ось твоя смс

- я не бачу невдалих дзвінків за номером

- *копіюю час з смс*

- Ви вже зверталися, розширення мережі заплановано на 21-й рік

- але я звертався з іншої проблеми

- просто БС перевантажений

- добре, ти ще мене на*бав при зміні тарифу

- посилання для переходу на смарт-лайф

- але вона перевела мене на вільний лайф!

- бачу два переходи

- висилаю відео

- *агент залишає чат* "

Скріншот: twitter.com/AlexiBerogo
Скріншот: twitter.com/AlexiBerogo

"Рівень сигналу на пристрої показує наявність сигналу, але вхідні дзвінки не проходять, вихідні дзвінки та інтернет - теж. Проблема виявляється тільки методом тику в довільний момент. Допомагає перереєстрація в мережі, після чого приходять смс про те що мені намагалися додзвонитися... Проблема виникала кілька разів за останні роки 3. Сім карта замінена на usim, проблема виникала не тільки у мене, і на різних пристроях", - поскаржилися у коментарях.

Показовою і водночас апогеєм діалогу стала реакція співробітників Lifecell на скаргу: "Добрий день! Уточніть, будь ласка, які саме складності у Вас спостерігаються?"

Скріншот: twitter.com/AlexiBerogo
Скріншот: twitter.com/AlexiBerogo

Скріншот: huzhe.net/lifecell/
Скріншот: huzhe.net/lifecell/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про домашнє насильство: "Сама винна, говорила зайве"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська попередила українців про небезпеку, справа не в хворобах: "Може трапитися з кожним"

Також "Знай.ua" писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ширяться чутки про те, що начебто в українських лікарнях через велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував міністр охорони здоров'я Максим Степанов.