Буквально днями в мережі стало відомо про дуже сумну подію, яка трапилася з Меган Маркл. На жаль, у герцогині в США стався викидень.

Читайте Знай в Google News!

Про це дружина принца Гаррі вперше розповіла у своїй колонці для The New York Times, яку назвала "Втрати, які ми поділяємо".

Меган Маркл, фото: скріншот з відео
Меган Маркл, фото: скріншот з відео

За словами Меган, це був звичайний ранок: сніданок, годування собак, вітаміни, прибирання по верхах. Змінюючи підгузник синові Арчі, герцогиня відчула різкий біль і зрозуміла, що втрачає другу дитину.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Колонка Меган Маркл // NYT
Колонка Меган Маркл // NYT

"Я опустилася на підлогу разом з Арчі на руках, стала наспівувати колискову, щоб заспокоїти нас обох. Весела мелодія контрастувала з моїм відчуттям, що щось сталося. Я обіймала свого першого малюка, розуміючи, що втрачаю другого", – описала Меган.

Меган Маркл розповіла, що в лікарні з нею поруч був Гаррі. Вони обидва важко переживали втрату і плакали. Герцогиня знайшла в собі сили поцікавитися - як почувається в такий момент її чоловік. Вона згадала, чому важливо цікавитися іншими.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

"Я згадала минулорічний момент, коли ми з Гаррі закінчували довгий турне по Південній Африці. Я була виснажена. Я годувала грудьми нашого маленького сина і намагалася зберігати обличчя в очах громадськості.

"Ти в нормі?", - запитав мене журналіст. Я відповіла йому чесно, не знаючи, що те, що я скажу, знайде відгук у багатьох – у новоспечених і досвідчених мам, будь-якого, хто по-своєму тихо страждав. Моя непідготовлена відповідь, здавалося, спонукала людей розповісти їхню правду. Але найбільше мені допомогла не моя чесна відповідь, а саме питання.

"Дякую за питання", - відповіла Я. "Не багато хто цікавиться, чи в нормі я".

Далі в колонці Меган розповідає про почуття тих, хто багато втратив в 2020 році - про жінку, яка втратила матір, про чоловіка, який отримав позитивний тест на коронавірус і помер через кілька днів. Герцогиня міркує про полярність думок, про нетерпимість та суперечки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кейт Міддлтон і принц Вільям втратили свого малюка, сльози вже не допоможуть.

Як повідомляв Знай.uа, киянка Міла Йовович підкорила Голлівуд: історія успіху українки, яка знайшла свій "П'ятий елемент".

Знай.uа писав, Єлизавета II навіть туфлі сама не розношує: чим займається абсурдно величезний штат прислуги.