Під Житомиром вантажний автомобіль з'їхав в озеро і пішов під воду разом з водієм.

Читайте Знай в Google News!

Про дорожньо-транспортну пригоду повідомляється на сайті Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

Фура впала в озеро, фото: zt.dsns.gov.ua
Фура впала в озеро, фото: zt.dsns.gov.ua

Зазначається, що у ДТП водій не постраждав. Інцидент стався на трасі Київ-Чоп, біля села Сонячне. Щоб дістати фуру з водойми рятувальники залучили кран. Згідно з інформацією ДСНС вся робота зайняла близько 8-ми годин. Обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Спочатку підняли причіп, відчепили його і поставили на сушу. В цей час правоохоронці перекрили рух на трасі, щоб інші машини не заважали рятувальним роботам. Далі лебідкою КрАЗу бійці ДСНС дістали саму вантажівку з водойми та відбуксирували її на дорогу", - інформують в ДСНС у Житомирській області.

Фура впала в озеро, фото: zt.dsns.gov.ua
Фура впала в озеро, фото: zt.dsns.gov.ua

Фура впала в озеро, фото: zt.dsns.gov.ua
Фура впала в озеро, фото: zt.dsns.gov.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про домашнє насильство: "Сама винна, говорила зайве"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська попередила українців про небезпеку, справа не в хворобах: "Може трапитися з кожним"

Також "Знай.ua" писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ширяться чутки про те, що начебто в українських лікарнях через велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував міністр охорони здоров'я Максим Степанов.